Resetiranje lozinke

click to enable zoom
Učitavam kartu
Nismo pronašli nikakve rezultate.
otvori mapu
Napredna pretraga
Your search results

Sve o našoj ponudi

10/04/2018 od ClickToCroatia Team

Ponuda i jamstvo za oglašavanje Vašeg apartmana ili smještaja

Ponuda i jamstvo za oglašavanje Vašeg apartmana ili smještaja

Oglašavanje apartmana ili smještaja nikad nije bilo jednostavnije i povoljnije. Nudimo Vam oglašavanje smještaja bez provizije, te izravni kontakt s gostima koji upite i rezervacije šalju na Vašu email adresu putem kontakt obrasca koji se nalazi unutar svakog oglasa. Oglase prezentiramo na tri jezika (engleski, njemački i hrvatski) na sljedećim stranicama:

www.clicktocroatia.hr
www.clicktocroatia.com
www.clicktocroatia.de
www.clicktocroatia.ch
www.facebook.com/clicktocroatia

Portal također reklamiramo putem raznih medija jer je naš primarni zadatak – dovesti potencijalne goste do Vaše ponude. Portale clickToCroatia uglavnom posjećuju gosti iz Njemačke, Austrije, Švicarske, Poljske, Češke, Slovačke, Slovenije, Hrvatske i ostalih, većinom europskih zemalja. Upite možete očekivati prvenstveno na njemačkom, engleskom, slovenskom i hrvatskom jeziku. U slučaju jezične barijere s njemačkim gostima, kratke email-ove ćemo Vam prevesti bez naknade.

Jamstvo na oglašavanje na našim portalima

Jamčimo Vam da ćete u godinu dana imati najmanje 1000 pregleda oglasa i najmanje 10 upita. Ukoliko ne uspijemo u ostvarenju tog cilja, sljedeću godinu prezentirat ćemo Vaš smještaj besplatno.Jamstvo na oglašavanje na našim portalima Jamstvo vrijedi  za sve nove korisnike portala koji postave oglas. Samim time, godišnja prezentacija preko našeg portala omogućava Vam povrat na investiciju već nakon prve rezervacije.

Ako ste se odlučili za oglašavanje, registrirajte se na stranici Registracija za iznajmljivače ili pogledajte upute kako postaviti oglas “4 koraka do oglasa”. U slučaju pitanja ili posebnih želja vezanih uz oglašavanje stojimo Vam na raspolaganju – javite nam se putem emaila info@clicktocroatia.ch.

Što sve uključuje oglašavanje apartmana ili smještaja?

Što sve uključuje oglašavanje apartmana ili smještaja?

 • svi novi objekti bit će objavljeni u rubrici „Posljednji oglasi“
 • Vašu ćemo ponudu objaviti na Facebook-u
 • osigurali smo marketinški budžet za svaku regiju, mjesto, otok i vrstu smještaja
 • isporučit ćemo Vam različite statistike (npr. broj posjetitelja Vašeg oglasa i broj upita)
 • podatke oglasa možete samostalno ažurirati i aktualizirati u bilo koje vrijeme
 • mogućnost detaljnog opisa Vašeg objekta (kuća, villa, hotel, hostel, autokamp, bungalov) na 3 jezika
 • mogućnost detaljnog opisa Vaših smještajnih jedinica (soba, apartman)
 • do 8 smještajnih jedinica po objektu
 • do 8 slika po objektu u velikom formatu
 • do 64 slike za Vaše apartmane (maksimalno 8 apartmana i maksimalno 8 slika po apartmanu) u velikom formatu
 • kalendar popunjenosti
 • postavljanje cijena po različitim periodima
 • mogućnost postavljanja karte/mape za lakšu navigaciju i pronalaženje mjesta/objekta
 • mogućnost preporuke Vašeg objekta na društvenim i bookmark stranicama (Twitter, Facebook, Digg, Delicious)
 • i još mnoge prednosti koje ćete imati priliku upoznati tijekom prezentacije Vašeg smještaja.

U slučaju dodatnih pitanja ili posebnih želja vezanih za oglašavanje stojimo Vam na raspolaganju – pošaljite Vaše zamisli i želje putem email-a na info@clicktocroatia.ch.

Cijene za nove i postojeće oglašivače

Cijene za nove i postojeće oglašivače

Svim novim korisnicima nudimo 20% popusta i dodatna 3 mjeseca prezentacije smještaja (EUR 60 za 15 mjeseci oglašavanja).

Ponuda vrijedi do 28.02.2021.

Provjerite što možete dobiti za manje od 2 Kune dnevno u rubrici „Ponuda i jamstvo“. Iskoristite promotivnu ponudu i prezentirajte smještaj na 3 jezika.

Oglasi prilagođeni Vašim potrebama

Ukoliko imate neku posebnu želju za oglašavanje, pošaljite nam upit na info@clicktocroatia.ch. i vrlo rado ćemo provjeriti mogućnosti realizacije Vaše zamisli te u kratkom roku poslati ponudu prilagođenu Vašim potrebama.

Trajanje, produžetak i prekid oglašavanja

Oglašavanje Vašeg apartmana ili smještaja traje 12 ili 24 mjeseca (ovisno o paketu koji ste odabrali) od prvog dana objave oglasa na portalu. Oglašavanje možete produžiti tako da uplatite novu pretplatu najkasnije 2 tjedna prije isteka ugovorenog roka o čemu ćemo Vas pravovremeno obavijestiti i poslati Vam ponudu mailom. Oglašavanje se automatski prekida u slučaju da niste uplatili novu pretplatu odnosno niste ništa poduzeli. Kod automatskog prekida Vaš oglas će biti neaktivan, a podaci pohranjeni u slučaju buduće suradnje.

Samostalno postavite oglas u 4 koraka

Samostalno postavite oglas u 4 koraka

1. Registracija (gornji desni kut – Registracija)
Prilikom registracije unesite potrebne podatke. Email-om ćemo Vam poslati lozinku za pristup portalu.
2. Prijava i postavljanje oglasa
Nakon uspješne registracije prijavite se s Vašim korisničkim imenom i lozinkom koju ste prethodno primili u email-u (gornji desni kut – Prijava). Izradite oglas s podacima i slikama na portalu uz pomoć upitnika i ne brinite, sve je vrlo jednostavno i na hrvatskom jeziku.
3. Uplata za prezentaciju Vašeg oglasa
Sve informacije o cijenama i trenutnim promocijama možete pronaći u rubrici cijene. Nakon što uspješno postavite oglas birajte paket oglašavanja. Primit ćete ponudu i detaljne informacije o uplati putem email-a. Tek nakon što vidite kako će Vaš oglas izgledati na portalu i kada emailom primite našu ponudu imate mogućnost donošenja odluke o suradnji. Registracija i postavljanje oglasa ne obvezuju Vas na uplatu – slobodno se registrirajte i postavite svoj oglas!
4. Objava oglasa
Nakon što postavite oglas i izvršite uplatu mi ćemo kontrolirati i objaviti oglas te prezentirati Vaš smještaj posjetiteljima portala.

Problemi i nejasnoće 
Kod problema i nejasnoća slobodno nas kontaktirajte: info@clicktocroatia.ch

amateurfetishist.com analonly.org todominate.org