Resetiranje lozinke

click to enable zoom
Učitavam kartu
Nismo pronašli nikakve rezultate.
otvori mapu
Napredna pretraga
Your search results

Regija: Dalmacija Šibenik

10/04/2018 od ClickToCroatia Team

Osim poznatog grada Šibenika u ovoj regiji nalaze se gradovi Vodice (poznati turistički centar), Skradin, Knin i Drniš. Šibenik je spomenik građevina gotike, renesanse i baroka. Katedrala svetog Jakova i stara jezgra grada uvršteni su na UNESCO-vu listu svijetske baštine. Šibenički duh nije samo materijaliziran u gradnjama, on se može također osjetiti i čuti i u pjevanju klapa.

Rijeka Krka sa svojom ljepotom i okolnim krajolikom daje Šibenskoj regiji posebnu turističku atrakciju. Dva nacionalna parka u blizini Šibenika, “Krka” i “Kornati”, dodijeljuju turističkoj ponudi dodatnu privlačnu moć. Zlarin je otok koralja, gdje se i danas održao obrt ručne obrade nakita od koralja, a na otoku Krapnju možete doživjeti lovljenje i preradu spužvi.

U južnom dijelu regije nalaze se mnogobrojne šljunčane uvale, ribarska naselja sagrađena od kamena okružena maslinicima, borikovom šumom i vinogradima. U zaleđu Primoštena pruža Vam se prilika upoznavanja tradicije i izvornog načina života u mnogobrojnim seoskim domačinstvima.

** smještaj u regiji Dalmacija – Šibenik **

amateurfetishist.com analonly.org todominate.org